Werkwijze

U wilt snel een betaalbare website? Om uw website aanvraag snel te kunnen uitvoeren en op te leveren, werkt PanSign volgens een vaste werkwijze verdeeld in 5 stappen:

1. Website aanvraag

Werkwijze: Aanvraag

Via een online formulier op deze website kunt u uw website aanvraag aan ons kenbaar maken. In het formulier maakt u een keuze voor een pakket en kunt u optionele onderdelen aanvinken.
U heeft meteen een globale indicatie van de prijs.

2. Website offerte

Werkwijze: Overleg klant
Na ontvangst van uw aanvraag maakt een van onze adviseurs een passende website offerte. Bij vragen neemt hij contact met u op. In de offerte houdt hij rekening met uw aangegeven pakket, modules en wensen/eisen. De definitieve offerte stuurt hij u toe per mail of persoonlijk besproken.

3. Grafisch ontwerp

Werkwijze: Grafisch ontwerp
Na het ontvangen van de definitieve opdracht en basismaterialen (digitale bestanden van de huisstijl, foto's, teksten e.d.) maakt onze webdesigner een grafisch ontwerp dat past bij uw bedrijf en de hedendaagse webdesign trends. Uiteraard zijn onze websites mobiel vriendelijk (responsive).

4. Technische realisatie

Werkwijze: Technische realisatie
Zodra u het grafisch ontwerp heeft goedgekeurd, gaat de technische realisatie van uw website van start. In dit stadium ontvangt u van ons een planning zodat u inzicht heeft wanneer uw website online staat. We bespreken in deze fase ook zaken rondom een eventueel nieuw aan te vragen of te verhuizen domeinnaam.

5. Testfase en oplevering

Werkwijze: Oplevering Website
Na uw goedkeuring van de gerealiseerde website en een succesvolle testfase zetten wij uw website online. Indien u dit wenst, plannen we voor het live zetten een training in zodat u direct uw website kunt gaan beheren.

 

Alle Pansign Webdesign & Development websites voldoen aan de volgende normen:

Alle PanSign Webdesign & Development websites voldoen aan de volgende normen:

 • Gebruiksvriendelijke/hedendaagse vormgeving
 • Responsive, dit wil zeggen mobiel vriendelijk
 • Semantische broncode door het scheiden van inhoud en opmaak
 • Optimale snelheid van uw website
 • Cross browser compatible website voor de meest gebruikte browsers:
  Windows: Microsoft Edge, Firefox, Safari en Google Chrome.
  Mac: Firefox, Safari en Google Chrome.
 • Zoekmachinevriendelijke website door: juiste manier van programmeren, gebruik van belangrijke zoekmachine tags, clean URL's en META tags per pagina
 • Website is getest op verschillende beeldschermresoluties
 • Printvriendelijke website door het gebruik van speciale stylesheets