Meerjarige opdracht Jan Linders voor PanSign

Supermarktketen Jan Linders heeft samen met PanSign een traject uitgezet waarbij ‘zichtbaar’ wordt waar de verse groenten van de supermarkt groeien. In geheel Zuid-Oost Nederland kunt u deze mooie uitingen tegenkomen. Door het jaarlijks te (her)plaatsen van de borden wordt de samenwerking tussen teler en supermarkt ook zichtbaar voor de consument.

Belettering Wagenpark De Zorgboog Helmond

Voor De Zorgboog Helmond heeft PanSign het gehele wagenpark moegen beletteren. Maar liefst 65 nieuwe KIA Picanto's stonden te wachten voor een mooie belettering (traditioneel beletterd met full colourtoevoegingen). Een prachtige klus die op korte termijn werd uitgevoerd.

 

 

 

Belettering auto's Thuiszorg Samen Verder Helmond

Geen uitdaging te groot voor PanSign Communicatie! 23 nieuwe auto's voor Thuiszorg Samen Verder Helmond in twee weken compleet beletterd/voorzien van carwrap! Dit i.s.m. VDNS KIA Helmond.

Ook heeft PanSign deze film geproduceerd!

 

IHI Group, IHI Ionbond en IHI Hauzer Techno Coating

In opdracht van het Japanse bedrijf IHI groep - met bedrijven zoals Ionbond en Hauzer Coatings te Venlo - hebben we de mooie opdracht gekregen om de showroom geheel mee te ontwerpen en aan te kleden. Onder andere worden er diverse grote info-panelen gemaakt waaronder een hele grote wereldkaart met een overzicht waar alle fabrieken zijn gevestigd. Vooral de wereldwijde communicatie was leuk zeker gezien als je de tijdverschillen in acht neemt.

Het ontstaan van Yookr®

PanSign heeft met haar onderdeel De Merkbedenkers een hele mooi nieuwe naam in de markt gezet. Het ontstaan van deze start-up is te lezen op deze link:

Nieuwe huisstijl PanSign Communicatie

PanSign beschikt vanaf 2015 over een nieuwe huisstijl. Fris, kleurrijk en modern. Het logo is een gestyleerde paardenbloem die staat voor onze onze regio waardeze bloem veel voorkomt. Ook de kleuren van de Peel en de Maas komen hier in terug.
Laat dit nou ook toevallig onze gemeentenaam zijn. PanSign, al bijna 30 jaar geworteld in Peel en Maas.

 

Nieuwe groot formaat printer

PanSign beschikt sinds kort over een nieuwe grootformaat printer met een maximale printbreedte van maar liefst 160 cm. Wij kunnen hiermee printen op papier, vinyl (stickers), kunststof, zeildoek en stof. Ook kunnen wij de geprinte stickers nasnijden in bepaalde vormen. Vraag naar de mogelijkheden.

Bedankje van Prisma, Ondernemende Onderwijsdag 1.0

Een complete bus was er nodig om alle deelnemers van het bedrijfsbezoek naar Panningen te halen. De deelnemers hebben na een korte presentatie met een bakje koffie het hele bedrijf mogen bekijken.
Alle afdelingen zijn belicht in deze presentatie.

Na het bedrijfsbezoek kreeg Theo Janssen die de presentatie verzorgde een "mini-Sjaan". Een leuk gebaar. Het beeld zal een mooie plek krijgen in ons bedrijf.
De Sjaan komt uit een gelimiteerde oplage en is beschilderd door de leerlingen van groep 8 van St. Joseph school in Beringe.

Inzet van Sociale Media voor B2B marketing: bepaal uw strategie

Meer dan 75% van de Nederlandse marketeers en communicatiemanagers geeft aan in 2011 meer budget te gaan vijmaken voor de inzet van social media. Dat blijkt uit onderzoek van LEWIS PR onder 96 Nederlandse marketing- en communicatiemanagers. Uit dit onderzoek blijkt dat het merendeel van de managers met name wil investeren in LinkedIn en Twitter. Daarnaast willen ze duidelijk aanwezig zijn op YouTube en zien ze mogelijkheden met Facebook.

Pagina's