Lichtbak Tara Panningen

Voor Tara Panningen hebben we een lichtbak geleverd in een zeer speciale vorm. Nu is de gevel na de eerder geleverde belettering compleet!

Fotoshoot Tara Panningen

Natasja Janssen heeft de najaarscollectie van Tara Panningen vastgelegd in de fotostudio van PanSign Communicatie. Dit is een greep uit de gehele fotoserie. Een geslaagde fotoshoot!

BOVAG sticker plakken bij van den Nieuwenhuijzen Auto's Helmond

Vanmorgen even een sticker geplakt bij van den Nieuwenhuijzen Auto's te Helmond. Met dank aan Kuunders Rentall uit Milheeze. Van den Nieuwenhuijzen Auto's is finalist in de BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2018-2019 verkiezing!

Belettering Autobedrijf Ficus

Vanmorgen heeft PanSign Communicatie de belettering bij Autobedrijf Ficus te Panningen verzorgd. We zijn vroeg van start gegaan in verband met het warme weer. Hierdoor zit de belettering er, zoals gewoonlijk, super strak op! 

Spandoek en borden Coop

PanSign heeft voor de Coop bij voetbalclub MVC'19 diverse uitingen geplaatst zoals: 
- Zes borden van 250 x 60 cm
- Een spandoek van 15 x 3 m

Wij zijn trots op het eindresultaat!
 

PanSign breidt uit

Wij mogen twee nieuwe medewerkers verwelkomen. Na het succesvol afronden van zijn stage bij PanSign en het behalen van zijn studie gaat Nick Peeters aan de slag als web developer en applicatie ontwikkelaar. Daniël Heldens is onlangs afgestudeerd aan de opleiding commercieel management en gaat van start als marketingmedewerker. Beiden van harte welkom en veel succes!

Meerjarige opdracht Jan Linders voor PanSign

Supermarktketen Jan Linders heeft samen met PanSign een traject uitgezet waarbij ‘zichtbaar’ wordt waar de verse groenten van de supermarkt groeien. In geheel Zuid-Oost Nederland kunt u deze mooie uitingen tegenkomen. Door het jaarlijks te (her)plaatsen van de borden wordt de samenwerking tussen teler en supermarkt ook zichtbaar voor de consument.

Belettering Wagenpark De Zorgboog Helmond

Voor De Zorgboog Helmond heeft PanSign het gehele wagenpark mogen beletteren. Maar liefst 65 nieuwe KIA Picanto's stonden te wachten voor een mooie belettering (traditioneel beletterd met full colourtoevoegingen). Een prachtige klus die op korte termijn werd uitgevoerd.

 

 

 

Belettering auto's Thuiszorg Samen Verder Helmond

Geen uitdaging te groot voor PanSign Communicatie! 23 nieuwe auto's voor Thuiszorg Samen Verder Helmond in twee weken compleet beletterd/voorzien van carwrap! Dit i.s.m. VDNS KIA Helmond.

Ook heeft PanSign deze film geproduceerd!

 

Pagina's