Full-Service Cases

Internal Branding campagne voor Meldon Plastics

Periode: 
maart, 2018
Voor Meldon Plastics te Bergen heeft PanSign de 'Internal Branding campagne' uitgewerkt.
De kernwoorden waren Meesterschap, Pioniersgeest, Empathie en Customer Intimacy.

Sannen Adviseurs

Periode: 
september, 2017

Voor Sannen Adviseurs hebben we een intensief traject doorlopen met zowel directie als personeel om Sannen Makelaardij en De Hypotheekshop Venlo een moderne en sterke nieuwe identiteit te geven.

Showroom inrichting IHI Group, IHI Ionbond en IHI Hauzer Techno Coating

Periode: 
april, 2017

In opdracht van IHI Ionbond Venlo heeft PanSign de showroom volledig opnieuw mogen inrichten. 3 grote presentatiewanden, 2 showroomkasten en 8 kleinere vitrine's inclusief bijbehorende informatiesheets.

Posters Winkelcentrum De Wieën Blerick

Periode: 
juni, 2015

Voor Winkelcentrum de Wieën Blerick ontwikkelt PanSign iedere maand nieuwe posters voor het dan geldende thema zoals Winter, Carnaval, Voorjaar, Pasen, Koningsdag, Moederdag, Pinksteren, Kermis, Vaderdag, Zomer, Najaar, Sint em Kerst.

Nieuwjaarsreceptie Met GGZ (Mensana en RiaggZuid)

Periode: 
januari, 2014

PanSign heeft voor Mensana RIBW en RiaggZuid in recordtempo de nieuwjaarsreceptie 2014 georganiseerd in DOK6 te Panningen. In korte tijd werd een aanmeldsysteem opgezet voor het personeel en werden gastsprekers en muzikanten geregeld.

Viecuri en Mensana kiezen voor PanSign

Periode: 
november, 2012

Dat PanSign organisatorisch sterk is in het full service organiseren van bedrijfsevents was al bekend. Dit heeft inmiddels Mensana, RIBW Noord- en Midden-Limburg ook ontdekt.

Rabobank VermogensbeheerCampagne met Living Statue

Periode: 
november, 2012

PanSign heeft in opdracht van de Rabobank Peel en Maas een vermogensbeheercampagne ontwikkeld met als slogan: Uw spaargeld veilig. Dat is het idee. In onzekere tijden is de Rabobank een baken van rust en stabiliteit. Ook voor spaarders in Peel en Maas is dat een prettig gevoel.

VVV voetbalvlaai van Multivlaai

Periode: 
mei, 2011

PanSign heeft voor MultiVlaai een actie ontwikkeld om de nieuwe winkel op de Maasboulevard in Venlo onder de aandacht te brengen.

PanSign communicatieadviseur FC Welzijn

Periode: 
april, 2011

FC Welzijn is een netwerkomgeving waar innovatieve ideeën ontstaan, worden gefaciliteerd tot projectplan en door deelnemers worden doorontwikkeld naar tastbare producten, diensten of projecten op het gebied van Wonen Welzijn en Zorg.

Rabobank altijd bereikbaar, dat is het idee...

Periode: 
maart, 2011

PanSign heeft voor de Rabobank Peel en Maas een campagne ontwikkeld rond het thema 'altijd bereikbaar, dat is het idee...' Vanwege de toestroom van telefoon en mail was het noodzakelijk om een splitsing aan te brengen tussen particulier en zakelijk verkeer.

Pagina's

Abonneren op Full-Service Cases